PonRij kozijnen en verbouwingen voor particulieren en ‘kleine’ ondernemers

Op zoek naar onderhoudsvriendelijke en energiezuinige kozijnen, ramen en deuren? Een buitengewoon goed geïsoleerde dakkapel of inbraakveilige schuifpui met alle voordelen van kunststof kozijnen? Aan kunststof producten op maat die een veilig gevoel geven, comfort bieden en uitstraling hebben?

PonRij denkt aan de toekomst. Aan morgen. Duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit kenmerken onze producten.
Onze klanten zijn verzekerd van producten die aan alle moderne eisen voldoen.
Ook voor het (ver)bouwen van uw woning en/of uw tuin naar uw wensen bent u bij PonRij aan het juiste adres, uiteraard tegen zeer redelijke tarieven.

Voor alles geldt dat wij vaste prijs afspraken met u maken zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

In de zomer van een verfrissende koelte en in de winter binnen genieten van een knusse warmte? En u veilig voelen in eigen huis?

De kozijnen, ramen en deuren komen aan uw belangrijkste woonwensen tegemoet. Maar u merkt pas iets van alle denkbare voordelen van dit eersteklas kunststof wanneer kozijnen, ramen en deuren, die wij eventueel ook voorzien van rolluiken, horren en zonneschermen, goed worden gemonteerd. Dan weet u zeker dat het kunststof ook na vele jaren zo goed als nieuw én heel goed schoon blijft.
Hiervoor bieden wij u ook een servicecontract op maat aan.

PonRij is gespecialiseerd in kunststoftoepassingen. Het systeem voldoet aan alle eisen volgens het Nederlandse bouwbesluit. PonRij draagt kwaliteit van het gemonteerde eindproduct hoog in het vaandel. Voor al onze producten geldt een garantietermijn van 10 jaar.

Profiteren van alle voordelen die kunststof producten u te bieden hebben? Maar eerst een goed overzicht van uw wensen en de bijbehorende kosten? Neem dan contact met ons op en vraag een offerte aan.

Waarom Kunststof kozijnen:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Inbraakveilig
  • Brandwerend
  • Energiezuinig
  • Flexibel
  • Alle kleuren en stijlen
  • 10 jaar garantie

PonRij is een zelfstandig bedrijf gespecialiseerd in het leveren en monteren van kunststof kozijnen, ramen en deuren, dakkapellen en schuifpuien. Het(ver)bouwen van uw huis en/of tuin.

Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

 

 

 

 

 

Tags:

Comments are closed